Oferte locuri de munca top

Patinoarul Flamaropol: relansat in licitatie pentru finalizarea lucrarilor

Lucrările pentru patinoarul Flamaropol vor fi reluate, fiind relansată licitația pentru numirea unui nou constructor, după cum a anunțat primarul general Nicușor Dan.

Aceste lucrări au început în 2016 şi au fost sistate după trei ani, după rezilierea contractului cu asocierea UTI – Astaldi, primăria București acuzând întârzieri şi probleme de execuţie.

La rezilierea contractului stadiul lucrărilor era de circa 26% (lucrări la structura de rezistenţă).

Contractul pentru actualizare și completare a documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol are valoarea totală estimată de peste 158 milioane de lei fără TVA.

Finanțarea va fi efectuată din fonduri bugetare.

Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement.

Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa.

Arena sportivă va avea toate facilitățile necesare, patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare; vestiare pentru arbitrii; cabinet medical și cabinet de prim ajutor.

Centrul multifuncțional sportiv și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru relaxare și întreținere fizică, spații pentru recuperare fizică, spații pentru relaxare, spații pentru masaj hidro-termo terapie (spa), sală de escaladă indoor si escaladă outdoor, spații comerciale si pentru alimentație publică, spații pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheată și a evenimentelor organizate.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

Operatorii economici interesați se pot înscrie la această procedură până pe data de 11 decembrie 2023.

În iunie 2019, Primăria Capitalei a decis încetarea contractului în principal din cauza întârzierilor, a încălcării termenilor contractuali și a lipsei totale de mobilizare a resurselor.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus