Oferte locuri de munca top

Termeni si conditii generale

Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului www.arenaconstruct.ro

 

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.arenaconstruct.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare, detaliate mai jos.

Editor : www.arenaconstruct.ro este administrat de SC ARENA INFO SRL cu sediul in Bucuresti str lt col Paul Ionescu 6A Sector 1 inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/11542/2013, avand CIF RO 32254147, tel: 021.222.97.67.

Site-ul arenaconstruct.ro are un continut cu caracter pur informativ, nu oficial.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a demara procedura de abonare la www.arenaconstruct.ro trebuie sa lansati o comanda pe site.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitie.

Lista actualizata de preturi, cat si beneficiile acestora, o gasiti aici.

Plata produselor se efectueaza prin transfer bancar.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.arenaconstruct.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ARENA INFO S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.arenaconstruct.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail [email protected]

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra numai conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2000, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

 1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
 2. b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
 3. c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Puteti citi mai multe despre securitatea datelor cu caracter personal in Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal.

 

Responsabilitati privind produsele

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

 1. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel ARENA INFO SRL nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a site-urilor web in legatura cu acesta.
 2. ARENA INFO SRL nu este raspunzatoare si nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
 • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
 • datele prezentate pe site sunt complete, actuale sau corecte;
 • informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site;

III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre ARENA INFO SRL poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

 1. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la ARENA INFO SRL prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.
 2. Serviciile ARENA INFO SRL au caracter pur informativ si NU constituie un sfat, recomandare, oferta sau o invitatie de a cumpara sau a subscrie produse si/sau servicii si nici nu pot sta la baza incheierii sau incetarii unui contract sau a unui angajament de orice natura si nici nu reprezinta o garantie privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activitatii utilizatorului.
 3. Utilizarea informatiilor din Serviciile ARENA INFO SRL se face exclusiv pe riscul utilizatorului. ARENA INFO SRL reprezinta doar interfata electronica prin care se obtin aceste servicii pe baza datelor preluate de la diferite institutii. Serviciile ARENA INFO SRL au scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.

VII. ARENA INFO SRL, precum si oricare dintre angajatii sai, nu isi asuma nici o raspundere privind:
– pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
– pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
– pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea site-ului arenaconstruct.ro si a Serviciilor oferite.

Raspundere pentru datele afisate

Datele afișate sunt informații publice sau obtinute direct de catre reporterii editurii.

Întreaga răspundere pentru conținutul afișat aparține institutiilor care administrează datele și le fac publice prin intermediul internetului.

Sunt interzise

Accesul programatic de orice fel pe site-ul arenaconstruct.ro

Folosirea informațiilor obținute din platforma in mod public, in orice forma, fără acordul scris din partea SC ARENA INFO SRL.

Folosirea platformei de mai mulți utilizatori decât permite licența achiziționată. Platforma nu poate fi accesată simultan de pe același cont pe mai multe dispozitive.

Furnizarea de informații false sau incorecte la deschiderea contului.

Utilizatorul înțelege ca informațiile si instrumentele din platforma sunt oferite pentru nevoia proprie de informare si nu pentru uzul general( public).

Încălcarea acestei dispoziții conduce la suspendarea imediată a oricărei înțelegeri contractuale și suspendarea accesului în site, precum si obligarea la plata de daune interese.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni Condițiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. ARENA INFO SRL In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ARENA INFO SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Este interzis accesul programatic de orice fel pe site-ul arenaconstruct.ro

Încălcarea acestei dispoziții conduce la suspendarea imediată a oricărei întelegeri contractuale și suspendarea accesului în site

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului arenaconstruct.ro fara o notificare prealabila.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de servicii de pe site-ul arenaconstruct.ro

Odata cu acceptarea Termenilor si Conditiilor veti primi informatii despre produsele, serviciile si evenimentele oferite de ARENA INFO SRL.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, ne puteti lua contacta la adresa [email protected] construct.ro.

Conform OUG 34/2014: Termenul de retragere (retur) este de 14 zile calendaristice.

Banii vor fi returnati in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Pentru a demara procedura de retragere transmiteti o notificare prin email [email protected]

 

Sus
Translate »