Oferte locuri de munca top

Parcul Drumul Taberei intra in ultima etapa de lucrari

arcada_drLucrarile de reamenajare a parcului Drumul Taberei din Capitala sunt finalizate in procent de aproximativ 80%.
Pana la momentul de fata au fost complet finalizate locurile de joaca pentru copii. In ceea ce priveste terenurile de sport a fost turnat asfaltul, iar tartanul sintetic a fost montat. Skatepark-ul este realizat in proportie de 75%.
Pasarela belvedere a fost finalizata in procent de 90%. In perioada urmatoare va fi montata balustrada de sticla. Pasarela preia vizitatorul de pe aleea principala si urca cu o panta de maxim 8% pana la o inaltime de 6 m deasupra solului, oferind o imagine panoramica asupra parcului. Continuand pe traseul pasarelei, pietonul revine la nivelul solului si este din nou preluat de aleea principala.
Fantana existenta in mijlocul lacului se afla in curs de reamenajare. Se lucreaza intens pentru realizarea unei instalatii noi pentru un jet de apa cu inaltimea de 20 m si un iluminat arhitectural corespunzator.
Zona rezervata concertelor este alcatuita din scena pentru spectacole si evenimente si este aproape finalizata. Scena este amplasata in perimetrul lacului existent prin turnarea unei placi cu parapet din beton amprentat, ce se imbraca in deck din lemn pentru exterior.

Proiectul de reamenajare a Parcului Drumul Taberei, cel mai mare din Sectorul 6, a fost estimat la valoarea de 75,19 milioane lei. Lucrarile au demarat in luna mai anul trecut si potrivit graficului ar trebui sa se incheie pana in iarna.
Executantul proiectului este Asocierea Pergola Gradini Decorative-Proms Concept Group- Constructii Erbasu- HidrocanaL-UTI Traffic Management-E-Factor Solutions- Metabet C.F.

Sus