Oferte locuri de munca top

Parc industrial cu fonduri europene la Cugir

Foto2Parcul tehnologic din Cugir ar putea fi construit cu fonduri europene în cadrul exerciţiului financiar 2014-2020, informează Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru.

Autorităţile sunt în faza de definitivare a formei în care se va constitui structura de transfer tehnologic din Cugir şi se va pregăti documentaţia privind crearea parcului ştiinţific şi tehnologic, se mai arată în comunicat.

Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, a precizat:
“Am convenit că, foarte curând, vom putea demara realizarea de studii şi posibile proiecte pentru crearea parcului ştiinţific şi tehnologic de la Cugir, în paralel cu identificarea de potenţiali investitori care să activeze în această structură. Dar, în primul şi în primul rând, doresc să asigur pe toţi cei interesaţi că oraşul Cugir va primi tot sprijinul nostru pentru a beneficia de o legătură directă cu autostrada, cel mai probabil prin proiecte finanţate de noul Program Operaţional Regional (POR)”.

În prezent în Cugir se desfăşoară în cadrul POR 2007-2013 investiţiile în ”Reabilitarea şi modernizarea reţelei de străzi din Vinerea-Cugir” şi  ”Modernizarea şi echiparea ambulatoriului spitalului orăşenesc”.

Sus