Oferte locuri de munca top

Oradea: Studiul de fezabilitate pentru inelul metropolitan, în curs de elaborare

DSC_0193Search Corporation elaboreaza studiul de fezabilitate pentru construcția unui tronson al inelului metropolitan a Oradiei, secțiunea care face legătura între sensul giratoriu Calea Sîntandreiului/Ovid Densuseanu până în Drumul Național 1, pe ruta Oradea – Borș.
Lucrarea de construcție a inelului centurii urmează a fi realizată de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România, prin intermediul Programului Operațional Sectorial Transport 2014-2020.
Tot în cadrul acestei lucrări au fost făcute vizite în teren la nivelul comunelor Borșși Sîntandrei, care vor fundamenta investiția din punct de vedere economic și tehnic.
Inelul centurii zonei metropolitane, un tronson de aproximativ 7,5 km, ar face legătura dintre actuala girație de pe calea Sîntandreiului, cu pasaj suprateran peste calea ferată către Sîntandrei, un pod peste Crişul Repede, ajungând până la zona Borșului.
Această bucată din inelul de centură ar permite un acces mai bun dinspre Ungaria înspre zona Arad, descongestionând astfel traficul şi fiind totodată și punctul de legătură cu viitoarea autostradă Transilvania, prin localitatea Biharia.

Sus