Oferte locuri de munca top

Iasi: Tronson de tramvai gata pana in octombrie

 

800pxROISIasi panoramicview3Lucrarile de modernizare ale liniilor de tramvai de pe Calea Chisinaului din Iasi au fost accelerate avand in vedere aproprierea noului an scolar. Pana la 1 octombrie, municipalitatea intentioneaza sa redea functiunii un tronson de cale de rulare cuprins intre intersectia Tesatura si Dalkia.
Referitor la aceste investitii viceprimarul Mihai Chirica a precizat:
„Speram sa punem in folosinta linia de tramvai cuprinsa intre Tudor Vladimirescu catre bulevardul Tutora spre Podu Ros pentru a lega inelul cand vin studentii. Speram ca pana la 1 octombrie sa facem si probele functionale. Acest inel vizeaza in special activitatea studentilor pe zona Tudor Vladimirescu.“

Proiectul „Modernizarea retelei de linii de tramvai in polul de crestere” va fi finalizat in iulie 2015. Investitia presupune modernizarea si inlocuirea caii de rulare a tramvaielor pe b-dul Nicolae Iorga (intre statia de tramvai Bazar si b-dul Socola) – B-dul Primaverii (intre b-dul Socola si intersectia cu Calea Chisinaului si str. Tesatura) – Calea Chisinaului (intre intersectia dintre Calea Chisinaului cu str. Tesatura si b-dul Metalurgiei) – B-dul Metalurgiei (intre intersectia cu Calea Chisinaului si strada V. Lupu) – Strada Vasile Lupu (de la intersectia cu strada Ciurchi pana la b-dul Chimiei).

Sus