Oferte locuri de munca top

Consultanţă de 1,5 mil. lei pentru lucrările CFR

OLYMPUS DIGITAL CAMERACFR a semnat trei contracte de consultanţă în valoare totală de peste 1,5 milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor aflate în desfăşurare în Braşov, Constanţa şi Timişoara.
“Continuarea proiectelor pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii feroviare reprezintă o prioritate care contribuie în mod direct la realizarea obiectivului strategic de creştere a cotei actuale de piaţă a transportului feroviar de călători şi marfă”, a declarat Macarie Moldovan, director general CFR.
Astfel, compania ISPCF SA va asigura monitorizarea lucrărilor şi va oferi consultanţă în domeniul ingineriei şi construcţiilor pentru lucrările de modernizare a 3 poduri şi 4 podeţe de cale ferată de pe raza regionalelor Braşov şi Constanţa printr-un contract in valoare de aproape un milion de lei.
Printr-un al doilea contract încheiat de CFR compania Baicons Impex a fost desemnată câştigătoarea contractului pentru consultanţă şi supervizare pentru proiectul de modernizare a patru poduri şi a unui podeţ din Timiş, contract evaluat la peste 400 de mii de lei.
Contractele au fost atribuite prin licitaţie publică, au o durată de valabilitate cuprinsă între 21 şi 37 de luni şi sunt finanţate din fonduri europene prin FEDR şi de la bugetul de stat, potrivit unui comunicat al CFR.

Sus