Oferte locuri de munca top

Circulatie deschisa pe pasajul Nicolina

R6sCirculatia rutiera a fost deschisa pe cele benzi pe sensul spre Podu Ros al pasajului rutier Nicolina din orasul Iasi.
De asemenea, a devenit functionala si breteaua de legatura care coboara de pe pasaj spre bulevardul Nicolae Iorga.
La inceputul acestei saptamani au inceput lucrarile la cea de-a treia etapa de reabilitare a pasajului. Constructorii au inceput demontarea liniilor de tramvai de pe axul central al pasarelei Nicolina. Dupa decaparea completa a tronsonului, urmeaza etapa de consolidare prin turnarea de noi placi de beton pentru structura si apoi operatiunile de montare a noilor sine de tramvai.
*Linii de tramvai la Belvedere
In acelasi timp, continua lucrarile si pe traseul soselei Nicolina. Zilele trecute a inceput montarea armaturilor, traverselor si pozitionarea sinelor noi pe tronsonul de la Belvedere spre podul peste paraul Nicolina. La aceasta etapa, urmeaza sudarea liniilor de tramvai si turnarea betonului pentru fixarea caii de rulare. De asemenea, in aceeasi zona urmeaza sa fie realizate legaturile dintre sine pe portiunea intersectiei din dreptul bisericii catolice. Pe tronsonul dintre Belvedere si capat CUG lucrarile sunt aproape de finalizare. Dupa terminarea operatiunilor de ridicare la nivel a capacelor de canal de pe carosabil, va urma asternerea ultimului strat de asfalt pe sensul de mers dinspre Belvedere spre Rond Vechi CUG.

Sus