Oferte locuri de munca top

Va fi construit un centru de instruire pentru piloti

Indicatorii tehnico- economici  pentru construirea unui centru de instruire pentru piloți, echipat cu un simulator complet de zbor FFS (Full Flight Simulator) Boeing 737 NG, au fost aprobați de Guvernul în ședința de ieri.

Realizarea acestei investiții de către Școala Superioară de Aviație Civilă, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, va crea infrastructura necesară pentru prima facilitate din România dotatã cu simulatoare de zbor complete tip FFS destinatã formãrii și pregătirii piloților. Va fi și primul simulator complet de zbor pentru Boeing 737 NG din Europa de Est.

Valoarea investiției se ridică la 63 de milioane de lei, iar pentru acest proiect sunt luate în calcul mai multe surse de finanțare.

Pe termen lung, existența unui asemenea centru de pregătire în România va aduce și beneficii de ordin social. Tot mai mulți tineri vor putea practica această meserie, și, totodată, va fi susținută creșterea industriei aeronautice românești, în contextul creșterii industriei aviatice mondiale.

 

Pentru detalii tehnice citiți:

Un centru de instruire va fi realizat cu peste 13 mil euro

 

 

Citiți și:

Stirile zilei

Un om de afaceri pregateste construirea unui hotel cu 18 niveluri

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus