Oferte locuri de munca top

Următorul pol de birouri ar putea fi Băneasa – Siseşti

stefan-cremene-director-comercial-willbrook-internationalUrmătorul pol pentru dezvoltarea de clădiri de birouri în Bucureşti ar putea fi zona Băneasa – Siseşti – Bucureştii Noi. În prezent, aici sunt în dezvoltare numeroase ansambluri rezidenţiale şi proiecte de retail, fapt ce ar putea stimula şi apariţia de noi ansambluri de birouri.

Aceasta în contextul în care angajaţii preferă să aibă serviciul cât mai aproape de casă, iar la momentul de faţă sunt doar câteva proiecte de birouri disponibile în zona Băneasa, a argumentat Ştefan Cremene, director comercial Willbrook International, în cadrul conferinţei “Real Estate & Construction Forum”.

În opinia sa, aşa cum în Pipera s-au construit până la venirea crizei numeroase ansambluri de birouri, iar ulterior piaţa a făcut implozie, tot aşa se va întâmpla şi cu zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în care se construieşte acum intens.

“Zona va face la un moment dat implozie când iţi va lua două ore să ajungi la birou din cauza aglomeraţiei. Atunci, cei care vor construi in zone mai bune vor lua din chiriaşii zonelor aglomerate. În replică, proprietarii vor reduce chiriile şi se va ajunge la o bătălie pe preţ. Vor avea de pierdut în special clădirile cele mai vechi şi care au o bancă inflexibilă în spate”, consideră domnul Cremene.

Potrivit reprezentantului Willbrook, clădirile de birouri au evoluat foarte mult de la nivelul în care reprezentatu doar un spaţiu cu tavan şi mochetă. În prezent, un proiect de birouri trebuie să înglobeze şi spaţii de recreere, cafenele etc. De fapt, proiectele de birouri concurează între ele în privinţa preţului, calităţii şi serviciilor.

În prezent, Willbrook a reuşit să prelungească cu încă 5 ani toate contractele de închiriere pentru ansamblul de birouri Willbrook Platinum Business and Convention Center, pe care l-a dezvoltat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. În paralel, dezvoltatorul se concentrează pe vânzarea vilelor rămase disponibile în ansamblul de lux Oxford Gardens de lângă Pădurea Băneasa.

 

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016

 

Sus