Oferte locuri de munca top

Slatina: Dezbatere publica pentru programul 2014-2020

Primaria Slatina a lansat in dezbatere publica Strategia de dezvoltare pentru perioada de alocare 2014-2020.
„Abordarea strategica pentru urmatoarea perioada porneste de la faptul ca principala resursa este capitalul uman, care poate atrage investitori, genereaza initiative antreprenoriale, sustine o comunitate activa”, a mai declarat Primarul Slatinei, Minel Prina.
Astfel potrivit proiectului initial vor fi continuate investitiile in infrastructura, va continua reabilitarea termica a blocurilor, dezvoltarea parcului industrial. In cadrul parcului industrial se va construi un centru de afaceri. Cladirea Bancii Nationale a Romaniei din oras va fi consolidata si modernizata pentru a se amenaja un ghiseu unic al Primariei pentru relatii cu publicul.
„Pentru perioada 2014-2020 vrem ca sumele nerambursabile atrase sa fie duble fata de cele accesate incepand din 2007. Vrem sa avem o strategie coerenta care sa ne permita sa ne dezvoltam din toate punctele de vedere”, a declarat primarul Minel Prina, citat de administratie.ro.
Strategia pentru perioada anterioara 2007-2013 este implementata in proportie de 80%, potrivit autoritatilor locale. In prezent este in desfasurare proiectul pentru Clubul Nautic de la plaja raului Olt.

Sus