Oferte locuri de munca top

Slatina: 108 apartamente vor fi reabilitate

Un numar de 108 apartamente vor fi reabilitate termic in Slatina in perioada urmatoare printr-o investitie de aproximativ 3 milioane de lei.
Proiectul prevede reabilitarea a sase imobile din oras si se adreseaza familiilor cu un venit mediu sub 150 de euro. Durata lucrarilor a fost estimata la 12 luni de la data atribuirii contractului, potrivit reprezentantilor primariei Slatina.
Lucrarile includ izolarea termica a partii opace a fatadelor, inlocuirea tamplariei exterioare, inchiderea balcoanelor/logiilor cu tamplarie termoizolanta, inclusiv izolarea termica a parapetilor, izolarea termica a planseului peste subsol, termo-hidroizolarea acoperisurilor tip terasa, se arata intr-un comunicat emis de ADR Oltenia.
Proiectele de izolare termica a locuintelor pot fi finantate prin Programul Operational Regional, Axa 1. Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere DMI 1.2. Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte. Prin acest program Municipiul Slatina beneficiaza de o finantare nerambursabila de 1,6 milioane lei pentru realizarea lucrarilor de izolare termica.
La inceputul anului Primaria Slatina a primit finantare pentru reabilitarea termica a altor 7 imobile din oras in cadrul proiectului european „Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte din Municipiul Slatina, pentru familii cu un venit mediu sub 350 euro/luna”.

Sus