Oferte locuri de munca top

Santiere deschise pe strazile din Sibiu

2381.jpg Lucrarile la strazi continua in Sibiu si avanseaza intr-un ritm bun. Iata o trecere in revista a lucrarilor care se executa in prezent pe santierele deschise transmisa de Primaria Sibiu:

Pe strada 9 Mai se lucreaza in zona Dragoner la constructia spatiului de odihna. Echipele de lucru construiesc zidul si aseaza pavajul din piatra cubica.

Lucrarile la viaductul Vasile Aaron au avansat intr-un ritm bun astfel ca primul strat asfaltic este turnat deja pe o jumatate a podului, lucrandu-se in prezent la asternerea betonului pe trotuare. Traficul va fi redeschis pe aceasta parte a viaductului la sfarsitul saptamanii viitoare, cand lucrarile vor incepe pe cealalta jumatate. O echipa lucreaza si sub viaduct, efectuand lucrari de reparatii la armaturi.

Lucrarile continua si pe strada Tribunei. In prezent se lucreaza pe tronsonul dintre strada Mitropoliei si strada Al. Xenopol pentru modernizarea retelelor de apa si canalizare.

Pe strada Arhivelor se continua lucrul la pavaj. Echipele au avansat cu asternerea acestuia pana in dreptul strazii Timotei Popovici. Pe aceasta strada mai raman de pavat aproximativ 150 de metri. Ulterior, vor fi amenajate cu asfalt si trotuarele.

Pe strada Revolutiei constructorul a finalizat amenajarea noii retele de apa si lucreaza la asternerea balastului. Strada va fi finalizata si redata traficului in luna septembrie.

Pe strada D.D. Rosca lucrarile au inceput recent. In prezent se lucreaza pe portiunea dintre strada Aviatorilor si strada Cimitirului la retelele de apa, canalizare menajera si canalizare pluviala.

In Piata Talmaciu, pe un tronson se va turna asfaltul saptamana viitoare, iar pe tronsonul II se lucreaza la trotuare si se asterne balastul si piatra sparta.

Pe strada Moara de Scoarta s-a asternut primul strat asflatic. Chiar daca mai trebuie turnat stratul de uzura, circulatia pe aceasta strada a fost restabilita, fiind o artera destul de circulata.

Pe bulevardul Corneliu Coposu se lucreaza in doua puncte. Atat langa podul Garii cat si in sensul giratoriu de la intersectia cu strada Constitutiei echipele de lucru inlocuiesc conducte de canalizare de mari dimensiuni, circulatia desfasurandu-se cu restrictii.

Pe Aleea Fratii Buzesti lucrarile de modernizare a retelelor se apropie de finalizare. Acestea se vor incheia in aproximativ doua saptamani, cand va incepe refacerea carosabilului in zona.

Pe strada Arad continua lucrarile de modernizare a infrastructurii. Pe tronsonul dintre strada Campului si strada Paris lucrarile la retele si la carosabil sunt aproape finalizate, astfel incat saptamana viitoare se va asterne asfaltul. Pe portiunea dintre strada Paris si strada Mihail Kogalniceanu s-au incheiat lucrarile la retelele de utilitati si incep lucrarile la carosabil si trotuare.

Pe strazile Kiev si Deva continua lucrarile de modernizare a retelelor de apa, canalizare menajera si canal pluvial.

Pe strada Cuptorului, pe doua dintre cele trei tronsoane ale strazii lucrarile de infrastructura sunt aproape finalizate. Pe cel de-al treilea tronson se monteaza borduri si se toarna balast. Constructorul estimeaza ca pana la sfarsitul lunii septembrie strada va fi redata traficului complet modernizata.

Lucrarile la viaductul Mihail Kogalniceanu – Calea Surii Mici au inceput saptamana trecuta si se continua forarea golurilor pentru pilotii podului de pe ambele capete ale viitorului pod.

Pe strada Dumitru Bagdasar se lucreaza pe portiunea dintre calea ferata si strada Cerbului unde s-a inlocuit conducta de apa si conducta de canal pluvial. Bordurile sunt montate si se lucreaza la infrastructura. In aproximativ o saptamana vor incepe lucrarile de subtraversare a caii ferate cu conducta de apa.

Sus