Solplanet x AeroFix

S IMMO AG a cumparat doua cladiri de birouri clasa A în Bucuresti

S IMMO AG a achiziționat două proprietăți din parcul de afaceri Campus 6 din București, de la compania suedeză de dezvoltare și construcții Skanska, cu un volum total de investiții de 97 milioane de euro. Ambele clădiri au o suprafață totală închiriabilă de aproape 38.000 de mp și sunt complet închiriate.

Chiriașii-cheie sunt Microsoft și Société Générale, una dintre cele mai relevante bănci comerciale din Franța.

Campus 6 este format din patru componente ale clădirii și este situat în zona de Centru-Vest a Bucureștiului. Cele două clădiri de birouri de unsprezece etaje au, de asemenea, două subsoluri cu 463 de parcări. Ambele clădiri au fost deja pre-certificate cu LEED Gold și WELL Silver.

Campus 6.3 este deja livrat, iar Campus 6.2 va fi livrat în primul trimestru al anului 2021. Transferul proprietății în portofoliul S IMMO este programat pentru al doilea trimestru al anului 2021.

Campus 6.2 și Campus 6.3 sunt o completare de primă clasă a portofoliului nostru din București. Suntem absolut convinși că piața de birouri din capitala României va continua să crească puternic după o ușoară stagnare legată de pandemie. Va adăuga valoare pe termen lung portofoliului S IMMO din CEE și va aduce contribuții pozitive la câștiguri„, a declarat Friedrich Wachernig, membru al consiliului de administrație al S IMMO AG.

Complexul de birouri Campus este investiția emblematică a Skanska în București. București este pentru noi una dintre cele mai importante piețe din Europa de Est și de investiții și a devenit una dintre cele mai importante destinații IT&C din Europa. Multe companii internaționale și-au instalat operațiunile în București, care au influențat o cerere puternică de noi birouri.”, a declarat și Arkadiusz Rudzki, vicepreședinte executiv Leasing și Vânzări al Skanska.

Sus