Oferte locuri de munca top

S-au atribuit lucrarile la pasajul de pe centura Craiovei

2352.JPG Contractul de executie a lucrarilor de fundare la pasajul peste calea ferata al variantei de ocolire Craiova Sud a fost atribuit. Asocierea S.E.C.O.L. – Societa Edile Costruzioni e
Lavori S.p.A. a fost desemnata de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania castigatoarea licitatiei.
Obiectivul principal al contractului consta in executia lucrarilor la pasajul peste calea ferata Piatra Olt – Slatina – Craiova la km 5+343.30 al variantei de ocolire Craiova Sud precum si a lucrarilor de relocare a utilitatilor.
Valoarea totala a acestui contract este de 3,15 milioane lei (fara tva), din care 85% reprezinta finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana prin Fondul European de Dezvoltare
Regionala, restul sumei fiind asigurata de la Bugetul de Stat.
Durata estimativa de implementare a contractului este de 825 zile. Prezentul contract face parte din proiectul „Constructia variantei de ocolire Craiova Sud” a carui implementare va contribui la indepartarea traficului greu din oras si la reducerea timpului de calatorie de tranzit prin municipiul Craiova.

Sus