Oferte locuri de munca top

Romania si Iranul ar putea realiza impreuna proiecte de infrastructura

Relatiile romano-iraniene au potential de dezvoltare in domeniile: infrastructura, industria petrochimica, explorarea zacamintelor de petrol si gaze sau sectorul energetic, a precizat Bahador Amimian Jazi, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Islamice Iran in Romania.
Excelenta Sa Bahador Amimian Jazi a avut o intrevedere cu prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), la finele saptamanii trecute.
Potrivit ambasadorului iranian complementaritatea economiilor celor doua tari permite operationalizarea unor proiecte de cooperare in domeniul industrial pe terte piete.
Presedintelui Camerei bucurestene a precizat ca infiintarea unui Consiliu de Afaceri Romania-Iran, structura privata a carei activitate este complementara celei desfasurate la nivel guvernamental, este o alta formula care ar trebui luata in considerare, in contextul in care si-a dovedit viabiliatea pe alte spatii.
CCIB va organiza o misiune economica in Iran in a doua parte a lunii aprilie a acestui an, in vederea mai buna cunoastere a celor doua comunitati de afaceri si pentru promovarea oportunitatilor oferite de Romania si Iran.

Sus