Oferte locuri de munca top

Reincep lucrarile la Centrul de Management al Deseurilor din Cluj

2364.jpg Autoritatile judetene din Cluj au decis reluarea platii catre beneficiari si reinceperea lucrarilor la Centrul de Management al deseurilor, dupa ce acestea fusesera sistate la jumatatea lunii trecute ca urmare a neintelegerilor.
„Intelegerea la care am ajuns astazi cu reprezentantii firmei constructoare este o noua dovada a faptului ca, in situatia in care exista buna credinta si profesionalism, dialogul poate conduce la rezolvarea tuturor problemelor si starilor conflictuale. Prin protocolul semnat marcam reintrarea in normalitate, lucrarile la acest obiectiv de investitii de o importanta vitala pentru intreg judetul urmand a fi reluate de indata” a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu.
Compania Atzwanger este liderul asocierii care construieste Centrul de Management al Deseurilor si SC TAHAL Romania S.R.L. asigura dirigentia de santier a acestui proiect de investitii.
Centrul de management integrat al deseurilor din Cluj este un proiect estimat la peste 25 de milioane de euro si urmeaza a fi implementat pe parcursul a 14 luni. Centrul se va construi pe o suprafata de teren de 64 de hectare, in comuna Feleacu.
Centrul care se construieste in Cluj face parte din programul Sistem de Management Integrat al Deseurilor din judet, program ce presupune colectarea a 338 de mii t/an de deseuri, folosind un sistem cu 2 pubele, una pentru fractiunea umeda si una pentru cea uscata, care va fi transformat intr-unun sistem cu 3 pubele in mediul urban si rural din toate zonele In acest sens, vor fi achizitionate 7.820 pubele suplimentare de 1,1 m cubi pentru a acoperi nevoile judetului. De asemenea se vor construi o unitate centrala de gestionare in Cluj, o statie de transfer si sortare in Huedin, o statie de transfer in Mihai Viteazu si una in Gherla.

Sus