Oferte locuri de munca top

Piata Progresul din Capitala va fi modernizata

Piața Progresul, situată pe raza Sectorului 4, urmează să beneficieze de lucrări de modernizare. În cadrul proiectului pe care îl pregătește Primăria de Sector vor fi efectuate lucrări de modernizare și recompartimentare interioară în vederea obținerii autorizației ISU.

Pentru implementarea acestui proiect, obiectivul de investiții va trece în administrarea Consiliului Local al Sectorului, întrucât actualul administrator, Direcția de Piețe și Gestionare Activități Comerciale a sectorului 4 nu dispune de fondurile necesare efectuării acestor lucrări.

Veniturile anuale ale Direcției sunt de 14 milioane lei, iar cheltuielile de 12 miloane, iar acest fapt împiedică finanțarea lucrărilor din surse proprii.

După finalizarea lucrărilor, Primăria Sector 4 va preda investiția către DPGAC Sector 4 în termen de 30 zile calendaristice de la data semnării procesului verbal de recepție a lucrării.

 

5 Comentarii

 1. Anonim said:

  Luati oamenilor pâinea de la gura,falimentati puținele firme care va platesc pe voi!EU UNDE MAMA DRACU’ SA LUCREZ?

 2. Claudia said:

  Se inchide Piata Progresu pentru modernizare cum s-a inchis si Piata Sudului din acelasi motiv iar acum nu se mai deschide “se face altceva” acolo. Suntem inca norocosi ca mai avem piete si mai cumparam direct de la producatori. Vor sa inchida incet incet toate pietele si sa cumparam doar din supermarketuri legume si fructe de import sau de la noi tratate cu cine stie ce sa reziste mai mult si sa fie mai frumoase. Nu inteleg conceptele astea…

 3. Baicu Florina said:

  Unde se vor muta tarabele cu producătorii de la tara? Noi, cetățenii sectorului 4 ne ducem la supermarket pentru o legătură de leustean ca sa o cumpărăm dublu!?

 4. Eleonore said:

  Ma bucur ca se trece la un alt nivel al pietei Progresu pentru ca in acest fel poate se scapa de mafia tiganilor din piete care vand ce vor ei si nu ce ofera sezonul, doar ce este rentabil pentru ei, taranii nu mai au nici o sansa sa-si vanda marfa pentru ca iau ei toate tarabele iar marfurile sunt tot din import (Turcia, Spania,italia) nicidecum din gradinile taranilor nostri.
  Nu vreti sa stit cat de impertinenti sunt cu clientii, mai ales batrani asa ca decat tigania si tiganeala actuala din piata Progresu mai bun un complex civilizat si vom vedea in viitor cum sa se faca loc si marfurilor autohtone.

 5. Svetlana said:

  Inca odata Mafia castiga! Si de ce? Pentru ca li se permite. NOI permitem. Sub pretext de „modernizare”, „eficientizare” si alte „zare”, ei, ca de fiecare data, ne iau de tampiti. Si pe undeva au dreptate, pentru ca toate „zarile” au fost permise , s-au facut peste capul contribuabilului pasiv si neputincios. Ce daca cel care-si castiga o paine amara nu mai are unde sa-si desfaca rodul muncii, ce daca stafiditii si nemernicii de pensionari care nu se mai dau dusi si se incapataneaza sa traiasca sunt nevoiti sa mearga la dracu cu carti dupa o legatura de verdeata, ce daca mamele „plozilor” nu mai au de unde sa se aprovizioneze cu fructe si legume INCA normale (adica naturale, crescute in pamant neotravit)? Cui ii pasa? NIMANUI. Important este sa valsam dupa cum ne spune (m)UE, adica sa se desfiin teze pietele autohtone si sa cumparam marfa otravita, din plastic si hartie, plina de toxine si otravuri. Practic ei ne doresc binele suprem: putem cumpara otrava din belsug, la pret piperat si astfel s-o ducem „bine” cat mai putin timp ca sa nu ocupam ,locul degeaba pe lumea asta Iar cei ce se presupune ca ar trebui sa aiba grija de platitorul de taxe si nu numai, joaca tontoroiul dupa cum doresc „stapanii”. Concluzie: Mafia (de acum generalizata) conduce si ne pune sa topaim dupa bunul lor plac. Trist? Da, dar cat de adevarat!

Sus