Oferte locuri de munca top

Noi pasi pentru construirea Arenei Dinamo București

Au fost făcuți noi pași în vederea construirii arenei multifuncționale Dinamo București, un proiect de investiții cu o valoare avizată de 854,5 milioane de lei.

Astfel, indicatorii tehnico-economici pentru construirea arenei multifuncționale și a unui stadion din Timișoara au fost aprobați astăzi, a anunțat ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Veștea.

Viitorul stadion Dinamo va fi destinat meciurilor de fotbal și celor de rugby și va avea o capacitate de 25.059 de locuri în tribune.

În cadrul proiectului vor mai fi realizate două parcări, spații de cazare cu 80 de locuri, un spațiu expozițional, un amfiteatru pentru 200 de persoane, o sală de mese cu 160 de locuri, spații de antrenament ce vor deservi o parte dintre disciplinele sportive care intră în obiectul de activitate al CS Dinamo București, precum și un centru de recuperare pentru sportivi.

Investiția pentru realizarea stadionului din Timișoara are o valoare avizată de 836,9 milioane de lei.

Unitatea sportivă va dispune de 30.000 de locuri în tribune și va putea găzdui și alte tipuri de evenimente, non-sportive, de tipul spectacolelor sau concertelor.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

În perioada următoare, indicatorii tehnico-economici vor fi supuși aprobării în ședința Comitetului interministerial, după care proiectele de acte normative vor fi incluse pe agenda unei viitoare ședințe de Guvern.

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus