Oferte locuri de munca top

Lucrarile in constructii au scazut cu 0.6% in 2013

Anul trecut volumul lucrarilor in constructii a inregistrat o scadere fata de 2012 cu 0,6%, serie bruta, si cu 1,6% serie ajustata in functie de numarul de zile si de sezonalitate.
La clasificarea pe elemente de structura constructiile noi au scazut cu aproape 10%. Volumul de lucrari pe obiecte de constructii a scazut la nivelul cladirilor nerezidentiale cu 7,5%. In urma analizei pe obiecte de constructii s-au inregistrat cresteri de peste 5% in sectorul rezidential si de aproape 2% la constructiile ingineresti, conform Institutului National de Statistica.
Volumul lucrarilor de reparatii capitale a crescut cu aproximativ 30% comparativ cu 2012. De asemenea volumul lucrarilor de reparatii curente inregistreaza o crestere de 12%.
In luna decembrie 2013, volumul lucrarilor de constructii a crescut fata de luna noiembrie 2013, ca serie bruta, cu 8,1%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 1,1%. Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a scazut, ca serie bruta, cu 2,2%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 0,7%.

Sus