Oferte locuri de munca top

Licitatii pentru trei sali de sport in zona rurala

Compania Nationala de Investitii cauta constructor pentru lucrari de construire a trei sali de sport in Bistrita Nasaud, Dambovita si Timis prin adaptarea proiectului pilot la fiecare scoala gimnaziala.
Proiectele au fost evaluate la peste 3 milioane de lei fiecare totalizand o investitie de peste 10 milioane de lei si pot fi adjudicate in trei proceduri de achizitie separate. Finantarea provine exclusiv din fonduri bugetare.
Lucrarile de proiectare si executie pentru prezentul contract includ activitatile de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic si detaliilor de executie in conformitate cu legislatia nationala, asistenta proiectantului pe parcursul executiei lucrarilor, instructiuni de intretinere si exploatare, lucrari de constructie, monitorizarea functionarii sistemului si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul perioadei de notificare a defectelor, atunci cand este necesar .
Data limita pentru depunerea ofertelor de participare este 29 iulie iar principalul criteriu de atribuire este pretul cel mai scazut, potrivit anuntului de achizitie publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Sus