Oferte locuri de munca top

Judetul Cluj este interesat sa atraga investitori canadieni

Consiliul Judetean Cluj va sprijini orice investitie candiana in judet, l-a asigurat Horea Uioreanu pe ambasadorul Canadei la Bucuresti, doamna Joanne Lemay, aflat in vizita in judetul Cluj, ieri, 28 ianuarie 2014.
Scopul acestei intrevederi l-a reprezentat dorinta de consolidare si dezvoltare a relatiilor de cooperare bilaterala in multiple domenii, pentru atragerea de noi investitori canadieni si, respectiv, extinderea cooperarii economice si a schimburilor comerciale.
In acest sens, oaspetelui canadian i-a fost prezentat potentialul economic si investitional al judetului, cu accent pe atuurile care recomanda Clujul din acest punct de vedere, precum parcurile administrate de Tetarom SA, realizandu-se totodata o trecere in revista a principalelor proiecte aflate in derulare la nivelul Consiliului Judetean Cluj.
Doamna Ambasador a apreciat in mod deosebit initiativa infiintarii si, respectiv, sprijinul oferit de Consiliul Judetean Clusterului IT si parcului stiintific si tehnologic TETAPOLIS.
La finalul intrevederii Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a precizat: „A fost o intalnire mai mult decat necesara si utila, in care i-am prezentat doamnei Ambasador a Canadei numeroasele beneficii de care investitorii canadieni pot avea parte daca opteaza sa investeasca la Cluj. In acelasi timp, suntem interesati de o prezenta mult mai activa a companiilor canadiene in economia judetului, situatia actuala fiind cu mult sub potentialul real al acestei relatii.”

Sus