Oferte locuri de munca top

Investitori israelieni sunt interesati de proiectele romanesti

Companiile israeliene ar putea dezvolta in Romania proiecte in domeniul eficientei energetice si retele inteligente de transport a energiei electrice.
In cadrul unei vizite in Israel Constantin Nita, ministrul economiei, a avut intalniri cu conducerile unor importante companii precum Shlomo Group, Israel Corp., Israel Electric Corporation, Israel Aerospace Industry, Elbit Systems si Maman Group.
Astfel, in cadrul intalnirii cu conducerea Israel Electric Corporation, s-a discutat despre dezvoltarea unor proiecte comune in domeniul energiei.
In cadrul intalnirilor avute cu companiile israeliene din aeronautica si industria de aparare, respectiv Industrial Aerospace Industry si Elbit Systems, au fost analizate mai multe proiecte in care cele doua tari pot colabora pentru dezvoltarea unor capacitati de productie in cadrul unitatilor romanesti de profil precum Avioane Craiova, Aerostar Bacau, Romaero, Uzina Mecanica Bucuresti si I.O.R.
Alte posibilitati de colaborare au fost identificate de Ministrul Constantin Nita in cadrul intalnirilor avute cu conducerile companiilor Shlomo Group si Maman Group in domenii precum logistica aeroportuara si navala, existand un interes crescut din partea companiilor israeliene pentru preluarea si dezvoltarea unor astfel de operatiuni in Romania. In acest sens, au fost mentionate: Portul Constanta, Aeroportul International Brasov si Santierul Naval Mangalia.

Sus