Oferte locuri de munca top

Investitii in infrastructura sociala din Braila

In perioada urmatoare Primaria Braila va lansa licitatiile publice pentru patru proiecte privind infrastructura sociala, investitie care se ridica la peste 12 milioane de lei.
Banii provin din redistribuiri de fonduri sau economii, potrivit primarului Aurel Simionescu, citat de domnuleprimar.ro.
Cel mai important proiect dintre cele patru este realizarea centrului social „Bunici si nepoti” prin lucrari de reabilitare a cladirii situate in Braila, strada Anghel Saligny, nr.17, amenajarea si dotarea acestei cladiri cu destinatie de centru comunitar. Investitia a fost estimata la aproximativ 5 milioane de lei, iar banii provin din fonduri europene Axa prioritara 1- „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”. Proiectul are o durata de implementare de 19 luni.
In seria de proiecte sociale se inscrie si renovarea imobilului de pe strada Ancorei. In urma renovarii si recompartimentarii imobilul va avea la parter un numar de sapte apartamente cu o camera, o incapere pentru centrala termica, magazie depozitare. La etaj vor fi sase apartamente cu o camera si unul cu doua camere, potrivit unui anunt al Primariei. Proiectul a fost evaluat la 3,2 milioane de lei.
Intr-un proiect cu o durata de implementare de 19 luni se va inscrie si imobilul situat pe strada Ramnicu Sarat. In urma reabilitarii cladirii imobilul va avea o capacitate de patru garsoniere, noua apartamente cu o camera, 12 apartamente cu doua camera, doua apartamente cu trei camere, cu baie si bucatarie proprie. Investitia se ridica la aproximativ 4 milioane de lei.
De asemenea centrul social multifunctional Lacul Dulce va fi extins pentru functionarea unui cabinet medical si de consiliere precum si a unui centru after-school. Proiectul are o valoare de aproape un milion de lei.
Proiectele sunt finantate prin Programul Operationa Regional 2007-2013.

Sus