Oferte locuri de munca top

Incepe reabilitarea termica in Satu Mare

2314.jpg In perioada urmatoare un numar de 124 de apartamente din Satu Mare vor intra in reabilitare termica dupa ce primarul municipiului ,Coica Costel Dorel, a semnat contractul de finantare la sfarsitul saptamanii trecute.
Valoarea lucrarilor este de peste 2 milioane de lei bani proveniti in proportie de 60% din fonduri europene, 20% de la bugetul local si 20% de la proprietari.
Executantul lucrarilor este S.C Electrica Serv Constructii Civile si Edilitare SRL, potrivit comunicatului emis de primaria Satu Mare.
Saptamana aceasta urmeaza sa fie semnat un alt contract de finantare pentru reabilitarea termica a altor 386 de apartamente.
In luna februarie Primaria lansa procedura de achizitie publica pentru reabilitarea termica a locuintelor in valoare totala de peste 8 milioane de lei.
Potrivit anuntului de achizitie, lucrarile constau in reparatii ale zonelor degradate si a tencuielilor desprinse sau degradate, izolarea termica a partii opace a fatadelor, inlocuirea tamplariei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului in bloc, cu tamplarie termoizolanta, inchiderea balcoanelor si/sau logiilor cu tamplarie termoizolanta, inclusiv izolarea termica a parapetilor, termo- hidroizolarea acoperisului tip terasa, respectiv izolarea termica a planseului peste ultimul nivel, izolarea termica a planseului peste subsol, lucrari conexe de demontare a instalatiilor si a echipamentelor montate aparent pe fatade/terasa blocului de locuinte, precum si remontarea sau inlocuirea acestora dupa efectuarea lucrarilor de izolare termica.

Sus