Oferte locuri de munca top

Incepand de azi primariile pot depune proiecte pentru Anghel Saligny

A fost activat platforma digitală special creată pentru depunerea cererilor de finanțare pentru proiectele de construcție și modernizare a drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare, care vor fi realizate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Site-ul platformei digitale este https://investitii.mdlpa.ro/

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vor fi alocate cel puțin 140 de milioane de lei pentru fiecare județ, minimum 4 milioane pentru fiecare comună și cel puțin 7 milioane de lei pentru fiecare oraș.

De asemenea, pentru fiecare municipiu vor fi alocate minimum 10 milioane de lei și cel puțin 43 de milioane de lei pentru reședințele de județ.

Fiecare sector al municipiului București poate accesa fonduri în valoare de cel puțin 35 de milioane de lei pentru proiecte prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Aproape 39 mil euro pentru o retea de apa-canal, contract semnat

Cererile de finanțare se pot depune în 45 de zile, respectiv până la data de 8.11.2021, atât electronic, pe platforma pusă la dispoziție de MDLPA, cât și fizic, însă doar cu programare prealabilă în aceeași platformă digitală menționată mai sus.

Conform metodologiei de aplicare, vor fi luate în considerare datele demografice, bugetele primăriilor, numărul de obiective aflate în derulare pe fiecare judeţ din totalul investiţiilor aflate în derulare la nivel naţional, sau necesarul de fonduri pentru finalizarea obiectivelor de investiţii începute şi nefinalizate, sau indicatorii statistici.

Normele programului Anghel Saligny: cum va fi obtinuta finantarea

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus