Oferte locuri de munca top

Iasi: continua modernizarea strazilor din Centru

2306.jpg Un important proiect european ce vizeaza modernizarea drumurilor din centrul Iasului se apropie de sfarsit. In prezent se lucreaza pe strada Agatha Barsescu. Constructorii au decapat zona carosabila si au inceput pavarea parcarii de langa Teatru.
Durata lucrarilor este estimata la aproximativ o luna si jumatate, timp in care se vor mentine si modificarile in trafic aplicate deja. Amenajarile fac parte din ansamblul de lucrari incluse in proiectul „Cresterea accesibilitatii spre zona centrala economica si comerciala a Polului de Crestere Iasi”.
Valoarea totala a proiectului „Cresterea accesibilitatii spre zona centrala economica si comerciala a Polului de Crestere Iasi” este de 9,13 milioane lei si consta in refacerea retelei stradale (2.524 m), reabilitarea a 3.390 mp de parcari, modernizarea a 158 locuri de parcare, 15 dintre acestea fiind spatii destinate persoanelor cu handicap, refacerea si modernizarea tramei stradale, inclusiv a trotuarelor. In cadrul proiectului, trei parcari vor fi modernizate cu bani europeni: parcarea de langa Teatrului National, parcarea de pe strada Agatha Barsescu, precum si cea aferenta intersectiei dintre strada Armeana si strada Barboi.
In paralel cu lucrarile de amenajare a strazilor din Centrul Istoric al Iasului, s-au inlocuit si conductele de pe magistrala II de termoficare, parte a unui alt program cu finantare europeana derulat de Primaria Iasi.

Sus