Oferte locuri de munca top

Hotelul Erbasu din Bucuresti va fi extins

Hotelul Erbașu, aflat în sectorul 1 al Bucureștiului, pe strada Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 27, urmează să fie extins. Hotelul aparține familiei Erbașu care controlează și firma de construcții cu același nume.

Pentru a putea extinde hotelul pe orizontală, Construcții Erbașu SA urmează să concesioneze de la Primăria Municipiului București un teren cu suprafața de 340 mp, situat pe str. Prometeu, FN.

Hotelul existent are regimul de înălțime Subsol + Parter + 5Etaje + 6Etaje. Printr-o hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 1 din martie 2008 a fost aprobat Planul Urbanistic de Detaliu necesar supraetajării construcției existente și extinderea acesteia pe terenul menționat mai sus.

Terenul ce face obiectul concesiunii este în proprietatea municipiului București. Redevența anuală, calculată  este de 13,022,49 euro/an, reprezentând 59486,76 lei/an. Suma va fi actualizată la cursul de schimb valutar, stabilit de BNR, la data semnăii contractului, dar nu paote fi mai mică decât redevența menționată.

 

Citiți și:

Stirile zilei

In Capitala va fi construit un centru oncologic pentru copii

Va fi construit un centru de radioterapie in Capitala

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus