Oferte locuri de munca top

Finantare europeana pentru Spitalul Judetean Arad

2441.jpg Contractul de finantare pentru reabilitarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost incheiat in aceasta saptamana. Finantarea proiectului se va face in cadrul Axei Prioritare 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”.
Proiectul vizeaza reabilitarea, modernizarea si echiparea cu aparatura de specialitate a ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad pe parcursul a 16 luni de implementare. Valoarea totala a cererii de finantare contractate este de 34,76 milioane lei, iar 25,5 milioane lei reprezinta valoarea finantarii nerambursabile, potrivit reprezentantilor CJ Arad.
Domeniul major de interventie 3.1 al Programului Operational Regional, dedicat proiectelor ce vizeaza reabilitarea/modernizare/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate, are o alocare financiara de 17,59 milioane euro pentru Regiunea Vest. Incepand din data de 5 noiembrie 2010 nu se mai pot depune proiecte in cadrul acestui domeniu major de interventie, domeniul fiind inchis. Pana in prezent, in Regiunea Vest au fost depuse spre finantare in cadrul domeniului major de interventie 3.1 un numar de 26 de proiecte totalizand o valoare a finantarii nerambursabile de 43,91 milioane euro. Ca urmare a acestui fapt, finantarea nerambursabila solicitata prin proiectele depuse depaseste cu 129,56% alocarea regionala. Au fost semnate contracte de finantare pentru 16 proiecte, cu o valoare a finantarii nerambursabile de 28,33 milioane euro, 4 proiecte – cu o valoare a finantarii nerambursabile de 12,04 milioane euro – se afla in etapa de precontractare iar 6 proiecte cu o valoare a finantarii nerambursabile de 3,54 milioane euro au fost respinse.

Sus