Oferte locuri de munca top

Ernst & Young este consultantul ales pentru Master Planul Portului Constanta

541.jpg Asocierea Ernst & Young – Inros Lackner va asigura asistenta tehnica pentru elaborarea Master Planului Portului Constanta.
Valoarea contractului se ridica la 4,05 milioane lei fara TVA, iar contractul a fost incheiat la data de 3 februarie 2014, anunta Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Deschiderea candidaturilor depuse in cadrul primei etape restranse organizate in vederea calificarii-selectarii consultantului a avut loc in 28 noiembrie 2012. Din cele opt candidaturi primite au fost selectate sapte, iar data de 26 iunie 2013 sase oferte au fost depuse in etapa a doua a procedurii.
Dupa respingerea contestatiilor depuse la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si, ulterior, a plangerii de la Curtea de Apel Bucuresti, contractul a fost atribuit asocierii Ernst & Young – Inros Lackner.
Master Planul vizeaza realizarea unei planificari strategice a portului pe termen mediu si lung (pana in anul 2040), in conditiile asigurarii unei continuitati a dezvoltarii portuare, cu exploatarea eficienta a resurselor si infrastructurii existente, orientate spre necesitatile reale ale pietei.
Master Planul va fi realizat intr-o perioada de 12 luni.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial „Transport”. Cererea de finantare a fost aprobata in octombrie 2013.

Sus