Oferte locuri de munca top

CTP mai construieste inca 200.000 mp de hale langa Bucuresti

CTP a demarat lucrările pentru încă două hale, însumând 200.000 de metri pătrați construiți, în cadrul parcului industrial CTPark Bucharest West, situat la km 23 al autostrăzii A1. Clădirile vor fi livrate în mai multe faze, anul acesta și anul viitor, a anunțat compania.

Prima dintre clădiri, cu o suprafață de aproximativ 70.000 de metru pătrați, va fi gata în două etape: circa 25.000 mp în trimestrul al treilea din 2018 și aproximativ 45.000 mp în primul trimestru al anului viitor.

Cea de a doua clădire va ocupa o suprafață de aproape 130.000 mp, dintre care 22.000 mp vor fi finalizați în primul trimestru al anului viitor și peste 100.000 mp sunt programați pentru livrare în trimestrele 3 și 4 din 2019.

În prezent, CTPark Bucharest West are cel mai rapid ritm de creștere din România, ajungând la o suprafață construită de peste 300.000 mp, odată cu livrarea recentă a două noi clădiri, cu o suprafață totală de peste 100.000 mp. Conform estimărilor CTP, CTPark Bucharest West va atinge o suprafață construită de 400.000 mp de spații logistice și industriale de clasă A până la finalul lui 2018.

CTPark Bucharest West este gândit pentru a deveni cel mai mare parc industrial și logistic din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la un milion de metri pătrați în următorii ani.

CTPark Bucharest West este gândit pentru a deveni cel mai important parc industrial și logistic din regiune, în termeni de suprafață construită, viteză de dezvoltare și calitate peste standardele pieței. Nu doar că ne extindem în mod semnificativ suprafața construită, dar ne și îmbunătățim constant calitatea și gama de servicii disponibile în parc. Astfel, planurile noastre pentru investiții includ creșterea numărului și a tipului de facilități și servicii oferite, pentru a ne asigura că afacerile chiriașilor noștri se pot dezvolta în cele mai bune condiții”, a declarat Iulia Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

De asemenea, sunt anunțate îmbunătățiri semnificative la nivelul infrastructurii din zonă. Autoritățile locale intenționează să dezvolte un nou pod peste autostrada A1, ceea ce va descongestiona traficul. Conform estimărilor actuale, autorizațiile necesare de construire pentru acest pod vor fi obținute până la sfârșitul lui 2018, urmând ca lucrările de construcție să demareze în primăvara lui 2019 și să fie finalizate în ultimul trimestru din 2019.

CTP este în prezent cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A  din România, cu peste 800.000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

 

Citiți și:

6 cladiri din cadrul unei universitati vor fi modernizate

Noi proiecte de reabilitare termica si refacere drumuri

19 km de drum judetean urmeaza sa fie modernizati

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus