Solplanet x AeroFix

Amenzi pentru aruncarea ilegala a molozului

Un numar de 255 de persoane fizice si juridice au fost sanctionate in ultimele sase luni de Primaria Sectorului 1 pentru ca aruncau ilegal deseuri rezultate din activitati de constructie. Valoarea totala a sanctiunilor s-a ridicat la suma de 110.650 lei.
„Inca de la inceputul acestui an, Politia Locala monitorizeaza zonele periferice ale Sectorului 1, cele mai predispuse la acest fenomen. Aici, persoanele neautorizate arunca ilegal molozul, transformand domeniul public in propria groapa de gunoi”, precizeaza reprezentantii Primariei Sectorului 1.
Zonele din Sectorul 1 cele mai vizate de cei care arunca ilegal moloz sunt: cartierul Chitila (in apropierea caii ferate) si cartierul Giulesti (zona Giulesti-Sarbi).
Deseurile rezultate din activitati de constructii sau demolari se arunca numai in locuri special amenajate. Aruncarea acestor deseuri trebuie incredintata doar operatorilor de salubrizare sau persoanelor juridice autorizate de catre Primarul General in acest sens, atentioneaza reprezentantii Primariei Sectorului 1.
Amenzile pentru cei care arunca moloz fara sa fie autorizati in acest sens si pentru cei care le incredinteaza molozul sunt cuprinse intre 200 si 500 lei pentru persoanele fizice si intre 2.000 si 4.000 lei pentru persoanele juridice.

Sus