Oferte locuri de munca top

Academia de Tenis, pe ultima suta de metri

2335.jpg Cele sase terenuri ale Academiei de Tenis, aflata in constructie in cadrul complexului Lia Manoliu din Bucuresti, vor fi finalizate la sfarsitul lunii septembrie.
Lucrarile la Academia de Tenis au demarat la inceputul lunii iulie si constau in constructia a sase terenuri de tenis, precum si a doua cladiri anexe, care vor adaposti majoritatea functiunilor ce tin de activitatea sportiva.
Contractul de proiectare si executie a fost atribuit Asocierii Unicon – Asix Design, valoarea totala a acestuia ridicandu-se la suma de 4,53 milioane lei fara TVA.
Terenurile sunt cuplate doua cate doua si au prevazute gradene pe laturile lungi. Capacitatea totala a gradenelor este de 1.152 de locuri. S-a optat pentru orientarea terenurilor nord-sud pentru a asigura conditii optime pentru desfasurarea jocului.
Corpul principal de cladire, aflat la intrarea in academie, cuprinde o zona de lobby cu receptie si mic magazin de material sportiv, o cafeteria cu bar si depozit pentru bar, vestiarele cu grupuri sanitare dedicate si dusuri, cabinet medical si grupul sanitar pentru clienti si personal.
Corpul secundar anexa contine grupuri sanitare pentru vizitatori sau sportivi.

Sus