Solplanet x AeroFix

Avantgarden 3 Braşov, prima fază aproape finalizată

993Maurer Imobiliare a recepţionat 16 din cele 18 blocuri prevăzute în prima fază de implementare a proiectului Avantgarden 3 Braşov. Dezvoltatorul a obţinut certificarea TÜV Rheinland pentru ultimele două blocuri care urmează să fie predate în iarnă. Aceeaşi certificare a fost acordată pentru un imobil de locuinţe construit de Maurer în Sibiu.

În prezent se lucrează la cea de-a doua fază a proiectului, ce va cuprinde aproximativ 1.200 de unități locative.

“TÜV Rheinland a supervizat lucrările în cadrul celor două proiecte, prin intermediul unor experți neutri, specialiști în domeniul construcțiilor, care au asistat echipa Maurer Imobiliare pe parcursul tuturor etapelor proiectului de construcţie și planificarea proiectului până la recepția finală. Acest proces s-a desfășurat pe parcursul a mai mult de un an de zile și a avut ca scop certificarea calității în timpul execuției construcțiilor”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii Maurer Imobiliare.

Avantgarden 3 se va întinde pe o suprafaţă de 18 ha şi va cuprinde la finalizarea proiectului 3.500 de apartamente.
Lucrările din cadrul primei faza au început în iulie 2009, urmând să fie construite 18 blocuri totalizând 1.670 de apartamente. Imobilele au regimul de înălţime 5,7 şi 8 etaje, iar apartamentele sunt de 1,2 sau 3 camere.
Etapa a doua a investiţiei a fost demarată în august 2014. Va fi vorba despre 19 blocuri totalizând 1.200 de apartamente. Regimul de înălţime va fi de D+P+8. În această fază vor fi construite apartamente de 1,2, 3 camere dar şi apartamente duplex. Termenul de finalizare este anul 2018.
Ultima fază a proiectului va demara în 2017 şi va cuprinde 10 blocuri.

Sus