Oferte locuri de munca top

4 ha in zona Straulesti din Bucuresti ar putea deveni o ”laguna imobiliara”

Pentru un teren de circa 4 hectare, situat în zona Străulești din Capitală, a fost încheiat un acord în vederea achiziționării de către Forty Management. Terenul aparține Butan Gas România

și este situat pe Strada Coralilor nr 18, lângâ Petrom City și școala Germană. Tranzacția are o valoare de 8,2 milioane de euro fără TVA.

Lucian Azoitei, CEO Forty Management, a declarat “Intenția noastră este să implementăm pe acest teren licența achiziționată de la Crystal Lagoons”. Asta ar însemna realizarea unei lagune pe mai mult de 20.000 mp.

Proiectul prevede reconversie urbană a unui teren cu destinație industrială, într-un proiect mixt de mari dimensiuni cu 570 de apartamente, hotel, birouri, spații comerciale, spații de recreere, grădini urbane, ce vor înconjura această lagună.

Investitia este estimată la peste 100 milioane de euro.

Forty Management SA a fost înființată pe 14 februarie anul acesta, având cod CAEN 6420-Activități ale holdingurilor. Are un capital social de peste 454,28 milioane lei și este deținută de Daniela-Elena Azoiţei (circa 80%) și Tudor-Narcis Bădiţescu (pste 20%).

Acționarii săi nu sunt la prima dezvoltare imobiliară. Aceștia mai au în construcție 243 de apartamente în București. Anul acesta, Forty Management a achiziționat un teren de aproape 3.000 mp lângă Gara Regală Băneasa, unde intenționează să dezvolte un imobil rezidențial cu 30 de apartamente.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2020

Sus