Oferte locuri de munca top

19 cladiri logistice, tranzactionate cu 424 mil euro 

Asocierea formată din VGP NV și Allianz Real Estate a finalizat tranzacții de 424 milioane euro cu spații logisticr. Asocierea a încheiat două trazacții cu VGP European Logistics, respectiv VGP European Logistics 2.
Cele două tranzacții cuprind 19 clădiri logistice, inclusiv nouă clădiri în cinci noi parcuri VGP și alte zece clădiri logistice nou finalizate.
Veniturile obținute vor fi folosite de către VGP pentru noi proiecte de dezvoltare, precum achiziționarea de noi terenuri de dezvoltare și finanțarea proiectelor aflate în construcție și a proiectelor noi care vor fi demarate în curând.
Clădirile tranzacționate sunt situate în Germania (6), Spania (4), Republica Cehă (3), Olanda (2), Italia (2), România (1) și Slovacia (1).
Tranzacția cu VGP European Logistics se ridică la o valoare de 166 milioane euro, cu încasări brute de 127 milioane euro. Tranzacția încheiată cu VGP European Logistics 2 se ridică la o valoare de 258 milioane euro, cu încasări brute de 191 milioane euro.
Cele două închideri combinate reprezintă o valoare de 424 milioane euro și încasări brute generate de 318 milioane euro.
În urma acestor tranzacții, portofoliul de proprietăți al asocierii este format din 111 clădiri finalizate (dintre care 91 de clădiri deținute de VGP European Logistics, 18 clădiri deținute de VGP European Logistics 2 și două clădiri deținute de VGP Park München) reprezentând 2.176.000 mp de suprafață închiriabilă. Aceastea au un grad de ocupare de 99,4%.

Sus