Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrari de 20 mil euro pentru modernizare strazi

Două artere importante ale municipiului Galați, străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918, vor beneficia de lucrări de modernizare, grație unui proiect cu fonduri europene, derulat de către Primărie, în valoare de peste 20 de milioane de euro.

Pe 6 ianuarie va fi predat amplasamentul pentru execuția lucrărilor care vizează în principal reabilitarea carosabilului (32.000 mp), reabilitarea trotuarelor (20.480 mp), realizarea de piste pentru biciclete (7.680 mo), reabilitarea liniilor de tramvai (4.740 m), reabilitarea și modernizarea a 18 stații de călători.

În plus, vor fi plantați arbori și arbuști și vor fi amenajate spații verzi.

Proiectul vizează și modernizarea iluminatului public stradal, introducerea în subteran a rețelelor aeriene (fibră optică, telefonie, tv) și înlocuirea rețelelor de apă și canalizare.

Reamintim că oferta declarată câștigătoare pentru obiectivul „Modernizare linii de tramvai și carosabil strada Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918” a fost cea depusă de Asocierea Tancrad SRL – Lemacons SRL – Citadina 98 SA – Mari-Vila Com SRL – Add Global Design SRL cu o propunere financiară de 82.191.252 lei (fără TVA), fiind prevăzute 16 luni pentru execuția lucrărilor.

 

 

Citiți și:

Pregatiri pentru construirea unui depozit farmaceutic

Peste 33 km DJ vor fi reabilitati cu 16 mil euro

Proiect imobiliar, aprobat spre a fi construit intr-o zona selecta a Capitalei

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus