Oferte locuri de munca top

Varianta de ocolire Bârlad, în linie dreaptă

Primaria_si_Consiliul_Municipal_BarladStudiul de Fezabilitate pentru construcţia variantei de ocolire Bârlad este în revizuire la momentul actual. Oraşul va avea centură ocolitoare, a dat asigurări Iulian Matache, ministrul transporturilor.

Aflat în vizită în judeţul Vaslui, Iulian Matache a precizat: “Această Variantă de Ocolire a Bârladului care măsoară circa 11 kilometri şi care va avea un cost de aproximativ 30 de milioane de euro este un obiectiv important al nostru și sper că va fi o realitate în curând.”

Ministrul a discutat şi despre îmbunătățirea infrastructurii rutiere la punctul de frontieră Albița. “Sunt sigur că împreună cu cei de la CNADNR vom reuși să dăm o altă față acestui obiectiv important.” a mai declarat Iulian Matache, Ministrul Transporturilor.

Indicatorii tehnico–economici pentru realizarea variante ide ocolire a Bârladului au fost aprobaţi încă din 2007. Valoarea proiectului estimată la acel moment era de 43 milioane de euro.

Studiul de fezabilitate pentru variantele de ocolire Bârlad şi Timişoara Sud a fost întocmit în 2010 – 2011 de către asocierea SC Search Corporation SRL şi SC Tecnic Consulting Engineering România SRL.

Traseul variantei ocolitoare Bârlad a fost ales încă din 2010: Traseu Roşu – partea de est a municipiului, cu intrare din DN 24 de la km 65A100 cu revenire la DN 24 – partea de nord a municipiului, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Sus