Oferte locuri de munca top

Un pasaj rutier de peste 20 mil euro va fi licitat

Două importante proiecte de hotărâre au fost votate de către autoritățile județului Maramureș.

Acestea vizează implementarea proiectului ”Pasaj Clubul Văcarilor”.

De asemenea, a fost finalizat și studiul de fezabilitate pentru acest pasaj.

Primul proiect vizează încheierea unui Acord de parteneriat privind implementarea de către Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (CNAIR) și Primăria Baia Mare a acestui proiect de infrastructură rutieră.

Castigatorul unui contract de asfaltare isi pastreaza pozitia

Pasajul va avea două benzi pe sens, benzi suplimentare de acces pe pasaj, care vor duce la lărgirea DN 1C spre localitatea Recea. Va avea o lungime totală de 495 de metri și va fi un punct important de legătură cu centura metropolitană.

În luna septembrie 2022 va fi demarată licitația publică pentru proiectare cu execuție, urmând ca în luna ianuarie 2023 să fie semnat contractul cu firma câștigătoare.

Termenul estimat de realizare a acestui obiectiv de investiții este de 12 luni de la demararea lucrărilor de construcție.

Proiectul are o valoare estimată de 98.293.885 lei, TVA inclus, și va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

De ce intarzie atribuirea unui contrat de asfaltari de peste 16 mil euro

Realizarea acestui proiect de infrastructură vizează descongestionarea traficului rutier de la intrarea în Municipiul Baia Mare dinspre comuna Recea, care în prezent este una dintre cele mai aglomerate intrări în municipiu.

Totodată, va fi creată o rețea modernă de transport rutier, va reduce timpul de călătorie, poluarea și numărul de accidente rutiere din această zonă.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus