Oferte locuri de munca top

Un pas pentru demararea extinderii unui spital

A fost semnat contractul pentru întocmirea documentației tehnice aferente modernizării, extinderii și dotării Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

La începutul acestui an, proiectul Consiliului Județean Ialomița, denumit „Modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia”, a fost declarat eligibil în cadrul apelului de proiecte și a obținut finanțare europeană nerambursabilă în valoarea de 6.687.300 lei, la care se adaugă contribuţia Consiliului Județean Ialomița în valoare de 785.465 lei.

În cadrul proiectului sunt incluse:

* lucrări de extindere a unității de primiri urgențe: UPU va avea o suprafață construită totală de 961 mp (321 mp existenți și 640 mp din extindere propusă) la care se adaugă o nouă copertină peste zona de acces salvări cu o suprafață de 122 mp;

* lucrări de modernizare și recompartimentare a unității de primiri urgențe, astfel încât să se asigure spațiile și fluxurile necesare;

* dotarea UPU cu 216 echipamente specifice pentru facilitarea desfășurării activității și îmbunătățirea actului medical

Contractul pentru întocmirea documentației tehnice are valoarea de 166.600 lei inclusiv TVA. Acesta include elaborarea proiectului tehnic și asistență din partea proiectantului pe toată durata de execuție a lucrărilor, pe toată perioada de garanție acordată lucrărilor și până la recepția finală.

În urma derulării procedurii de achiziție publică ofertantul desemnat câștigător a fost Asocierea de firme S.C. Architecture Domus Design SRL – Lider asociere și S.C. Compact Proiect Management S.R.L.-asociat care, în următoarea perioadă, va lucra la întocmirea proiectului tehnic.

Semnarea acestui contract reprezintă unul dintre pașii premergători demarării efective a lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

 

 

 

Citiți și:

Cererea este mare din partea investitorilor imobiliari

Inca 300 de apartamente in urmatoarea etapa a unui mare ansamblu rezidential

In primul trimestru al anului viitor va demara un proiect de lux in Capitala  

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus