Oferte locuri de munca top

Spitalul Regional de Urgenta Craiova: primele lucrari intra in licitatie

Primele lucrări pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Craiova intră în licitație în vederea alegerii antreprenorului.

Aceste prime lucrări constau în demolarea clădirii existente și devierea/ relocarea/ dezafectarea rețelelor aflate pe amplasament.

De asemenea, vor fi făcute și excavații generale (săpătura brută), inclusiv nivelare, umpluturi și protecția versanților, împrejmuire permanentă și temporară și organizarea de șantier (pentru etapa 1).

Contractul prevede și foraje de adâncime de explorare-exploatare, întreținerea lucrărilor și asigurarea securității incintei pe perioada de tranziție la etapa 2 și supraveghere arheologică pe durata excavațiilor.

Lucrările vor fi executate pe durata a patru luni.

Acest contract are o valoare totală estimată de circa 59,48 milioane lei fără TVA și este finanțat prin Programul Sănătate 2021 – 2027.

Constructorii interesați pot depune oferte până pe 27 noiembrie.

Ansambluri cu peste 340 apartamente, in curs de autorizare

Viitorul spital regional va fi edificat în municipiul Craiova, pe strada Teilor, nr 121, pe un teren cu suprafața totală de peste 24,6 hectare.

Accesul în teren va fi posibil din intersecția str. Prelungirea Teilor cu DN 65F. Un al doilea va putea fi realizat din DN 65 F pe partea dreapta. Prin DN65F se va asigura accesul la DN65 (legătura cu estul țării), respectiv DN6 (legătura cu vestul țării), iar prin drumul expres Craiova-Pitesti legătura cu partea de nord a regiunii.

Din punct de vedere arhitectural soluţia propusă este formată din cinci corpuri cu formă pătrată turn (corpuri HT) cu regim de înălțime S + D + P + 4E + 5Tehnic intercalate cu alte cinci corpuri HB cu regim de inaltime S + D + P + 1E, care se desfăşoară pe direcţia nord-sud.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 7/octombrie 2023

Revista Arena Constructiilor octombrie 2023

Sus