Oferte locuri de munca top

Spitalul de urgenta Sf Vasile cel Mare intra in licitatie

Confirmarea de publicare a anunțului privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție pentru Spitalul “Sfântul Vasile cel Mare” a fost primită în ultima zi a anului trecut de Compania de Investiții şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public – Privat a Sectorului 1.

Termenul de publicare a anunțului, pe TED (Tenders Electronic Daily) https://simap.ted.europa.eu/ – versiunea online a “Suplimentului la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”,  dedicată achizițiilor publice europene, este de cinci zile.

Spitalul “Sfântul Vasile cel Mare” este o construcție pe care Primăria Sectorului 1 o ridică de la zero, un spital de urgență modern, o unitate medicală de categoria I A. Valoarea estimată a lucrărilor este de peste 2,4 miliarde lei (aproximativ 500 milioane de euro).

Spitalul “Sfântul Vasile cel Mare” va avea 1.000 de paturi, 37 de săli de operație, 60 de linii de gardă, 100.000 mp construiți. Spitalul va avea și două heliporturi care vor ușura accesul pacienților în stare gravă.

În incinta viitorului spital, construit de Primăria Sectorului 1 pe Șos. București-Târgoviște nr. 10, se vor reloca Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri și Secția de Pediatrie a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu”.

 

 

Citiți și:

Pregatiri pentru construirea unui depozit farmaceutic

Peste 33 km DJ vor fi reabilitati cu 16 mil euro

Proiect imobiliar, aprobat spre a fi construit intr-o zona selecta a Capitalei

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus