Oferte locuri de munca top

Serviciul de iluminat public in Bucuresti, in dezbatere publica

Proiectele de gestionare a sistemului de iluminat public al Capitalei au fost lansate în dezbatere publică de către Primăria Municipiului București.

Astfel, persoanele interesate au posibilitatea ca până pe 13 ianuarie 2020 să își transmită opiniile privind regulamentul și caietul de sarcini al Serviciului de Iluminat Public al Municipiului București. De asemenea, este supus dezbaterii publice și Studiul de Oportunitate privind modalitatea de gestiune a Serviciului de Iluminat Public.

Practic, edilii Capitalei au propus un set de reguli pe care operatorul ar trebui să le îndeplinească pentru a administra sistemul de iluminat public al Capitalei.

Astfel, operatoruI serviciului de iluminat public va asigura:

  • întreținerea și reparația instaIațiilor cu personal autorizat, în funcție de complexitatea instalației și specificul locului de muncă:
  • respectarea indicatorilor de performanță și calitate stabiliți prin contractul de gestiune sau prin hotărârea de dare în administrare a serviciului și precizați în regulamentul Serviciului de Iluminat Public:
  • întreținerea și menținerea în stare permanentă de funcționare a SIP:
  • furnizarea autorității administrației publice locale și altor autorități locale a informațiiIor solicitate și accesul la documentațiile pe baza cărora prestează Serviciul de  iluminat public, în condițiile legii;

 

 

Citiți și:

Un mare producator de beton va construi locuinte pe un teren de peste 4 ha

Viitor ansamblu rezidential, cu nume de domnitor

Continua dezvoltarea proiectelor rezidentiale la malul marii

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus