Oferte locuri de munca top

Sectorul 4 a lansat licitatii de peste 1,7 mld euro

Licitații pentru lucrări de construcții în valoare de peste 1,7 miliarde de euro au fost inițiate de către primăria Sectorului 4 București.

Cel mai recent mare contract lansat în licitație de Sectorul 4 are valoarea estimată de peste 4,47 miliarde de lei fără TVA.

Licitația a fost anunțată sâmbătă și vizează atribuirea unui acord-cadru pentru lucrări de reabilitare, consolidare, renovare si eficientizare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale situate pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

Pentru acest acord-cadru autoritatea contractantă va accesa programe finanțate din fonduri naționale și ale Uniunii Europene (PNRR – C5 FONDUL LOCAL, POR 2021-2027).

Tot luna aceasta, pe 8 octombrie, Sectorul 4 a mai lansat o licitație pentru atribuirea unui acord cadru în valoare estimată de peste 2,9 miliarde de lei, fără TVA.

Ansamblu rezidential cu 13 niveluri, in pregatire

Acesta vizează lucrări de întreținere, mentenanță la instalații și sisteme, reparații, inclusiv reparații capitale și lucrări de construire la imobilele/clădirile aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București.

Luna trecută, pe 18 septembrie, a fost lansată licitația pentru atribuirea unui alt mare acord cadru, în valoare estimată de peste 1,26 miliarde de lei fără TVA.

Acesta este pentru lucrări de extindere, consolidare, modernizare, creștere a eficienței energetice a clădirilor publice, destinate procesului de învățământ, precum și a altor cladiri /imobile publice de pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus