Oferte locuri de munca top

Se pregateste construirea pasarelei peste soseaua Berceni

Autoritățile locale pregătesc proiectul de construire a unei importante pasarele pietonale, peste șoseaua Berceni din București. În prezent, se fac demersuri în vederea asocierii Sectorului 4 cu Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Popești – Leordeni,  pentru realizarea în comun a lucrărilor de construire a pasarelei.

Prin realizarea acestui proiect va fi asigurat un mijloc facil de traversare a acestei artere circulate intens, atât pentru pietonii din orașul Popești – Leordeni, cât și pentru cei din Sectorul 4.

Pentru a beneficia la maximum de capacitatea de preluare a traficului rutier pe șoseaua Berceni și pentru a nu interveni diverse cauze de întrerupere sistematică a vehiculelor, în afară de acelea datorate evoluției proprii fluxului de circulație edilii au considerat că este necesar să fie construită o pasarelă pietonală peste șoseaua Berceni.

Drept urmare, s-a solicitat acordul Consiliului General al Municipiului București în vederea asocierii dintre Sectorul 4 al Municipiului București cu UAT Orașul Popești Leordeni, județ Ilfov.

Acest proiect se corelează cu intenția Sectorului 4 de a veni în sprijinul cetățenilor prin limitarea pericolelor la care se expun prin eventuala traversare a drumului public prin loc nepermis, susțin autoritățile.

 

Citiți și:

Extinderea si reabilitarea unui spital important, in pregatire

Investitori spanioli vor ridica blocuri cu 15 niveluri

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus