Oferte locuri de munca top

Școala Germană București va construi un sediu nou, prin strângere de fonduri

untitledȘcoala Germană din București, singura școală din România care urmează în totalitate programa germană, lansează un proiect de construcție a unui nou sediu, până în anul 2018. Pentru acest proiect școala a primit peste două hectare de teren, în zona de nord a Bucureștiului.

Deursche Schule Bukarest este bine cunoscută pentru înaltele sale standarde de educație. Întrucât este o școală recunoscută în toate țările vorbitoare de limba germană, numărul de elevi a crescut anual cu 20%. Prin acest proiect ne propunem să satisfacem cererea tot mai mare pentru educație de calitate, a declarat Friederike Gribkowsky, Președintele Consiliului de Administrație al DSBU.

Ca parte a noului proiect, DSBU lansează o campanie de strângere de fonduri prin care creează posibilitatea ca oricine să poată contribui la construirea noului sediu.

Noua clădire va avea peste 8.000 de metri pătrați, școala urmând să includă și alte facilități precum un teren de sport de aproximativ 2.500 de metri pătrați și mai multe spații de joacă pentru fiecare ciclu școlar.

DSBU își propune în viitor să primească până la 500 de elevi, de la grădiniță până la liceu.

Proiectul se bucură de sprijinul ambasadelor Germaniei, Austriei și Elveției în România și al OMV Petrom SA.

Sus