Oferte locuri de munca top

Schimbare la conducerea ISC

Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) este condus începând de ieri de un nou inspector general, după ce Romulus Bulacu a fost revocat din funcție prin decizie a prim-ministrului Florin Cîțu.

După ce a fost revocat din funcție în luna aprilie a acestui an și înlocuit cu Romulus Bulacu, revine la conducerea ISC Paul Racoviță,

Nu este prima reîntoarcere în funcție a domnului Racoviță.

În luna ianuarie 2020, Nelu Stelea, inspectorul general ISC la vremea respectivă a fost revocat din funcție și a fost numit Paul Racoviță, la acel moment inspector general adjunct al ISC.

Aceeași funcție mai fusese ocupată de domnul Racoviță între 2013 și 2015.

Proiect rutier de peste 100 mil euro, pregatit de licitatie

Cât despre fostul inspector general, Romulus Bulacu, acesta a pierdut un proces cu Agenția Națională de Integritate (ANI) în anul 2019, când Înalta Curte de Casație și Justiție l-a declarat incompatibil cu funcția de consilier județean, pe care a deținut-o timp de 4 ani ani, între 2012 și 2016.

ANI a cerut Senatului în februarie 2020 ca mandatul senatorului PNL să înceteze, iar domnul Bulacu a înaintat o contestație împotriva ÎCCJ.  Luna aceasta senatorul a pierdut procesul cu ANI.

Centru regional multifunctional pe 40 ha, proiect al unui cunoscut retailer

Vă amintim faptul că ANI constatase că în decursul a celor 4 ani firmele la care era asociat Romulus Bulacu au încheiat contracte cu unități ale Consiliului Județean Vâlcea.

Senatorul este acționar la mai multe firme din Râmnicu Vâlcea: Minet Conf SRL, Minet SA, Minet Industries SRL, Minet Logistics SRL.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

4 Comentarii

  1. Ion said:

    Cum de nu se gasesc oameni integri care sa ocupe functiile de varf in Romania ??? Asta confirma inca odata ca Romania este o tara profund corupta.

Sus