Oferte locuri de munca top

S-au atribuit lucrările de reabilitare a sistemului de apă din Buşteni

Busteni_(9369370699)Sistemul public de alimentare cu apă din staţiunea Buşteni, judeţul Prahova, va fi reabilitat şi extins printr-un proiect implementat de Compania Naţională de Investiţii.

A fost o singură ofertă declarată admisibilă dintre cele şase depuse. Lucrările au fost atribuite printr-o procedură de cerere de oferte în baza criteriului “oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”.

Contractul de executare a fost atribuit în această lună societăţii EN Electronic Proiect Office la valoarea de 6,52 milioane euro.

Contractul cuprinde servicii de proiectare, execuţia lucrărilor pentru realizarea surselor de captare, conductelor de aducţiune, rezervoarelor de înmagazinare, staţiilor de tratare, conductelor de transport, de drenare etc., procurarea şi montarea utilajelor şi echipamentelor tehnologice.

Perioada de implementare este de 54 de luni.

Contractul face parte din proiectul „Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 de locuitori”.

Sus