Oferte locuri de munca top

Proiectarea lucrarilor rutiere pe 150 km

În vederea modernizării unui traseu care însumează 150 de km de drum județean a fost demarată o procedură de achiziție publică pentru atribuirea contractului de elaborare a documentațiilor tehnice (DALI, PAC și PT).

Astfel, licitația pentru proiectare „Modernizarea DJ 106 A- Sibiu- Păltiniș- Șanta- DJ 106 N- Cabana Gâtul Berbecului- DJ 106 P- DJ 105 G- Râu Sadului- Tălmaciu- Avrig-DN 1 (Bradu)- DJ 104 F- Săcădate- Glâmboaca- Colun- Nou Român- int. DJ 105 D”, a fost lansată de Consiliul Județean Sibiu.

Traseul însumează 150 de km de drum județean.

Valoare estimată a contractului se ridică la suma de 8.192.377 lei fără TVA, iar operatorii economici pot depune ofertele în până pe 16 iunie 2021.

Pe lângă modernizarea și reabilitarea traseului proiectul are în vedere și realizarea unor piste de biciclete pe acest tronson. Traseul l trece prin  trei zone distincte ale județului Sibiu: munții Cindrel, Valea Sadului și zona râul Oltului, iar modernizarea acestuia va facilita dezvoltarea economică și turistică a zonei, precum și a localităților străbătute.

De asemenea, acesta va asigura conexiunea regiunii la Reţeaua TEN-T şi reţeaua naţională de drumuri.

În vederea realizării acestor documentații, CJ Sibiu a făcut demersuri pentru atragerea de fonduri europene prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus