Oferte locuri de munca top

Proiectarea lucrarilor de modernizare a peste 40 de strazi din Iasi

A fost desemnat câștigătorul licitației la procedura de achiziție publică pentru servicii de proiectare și asistență tehnică privind modernizarea a 24 de străzi din municipiul Iași. De asemenea, administrația locală analizează în momentul de față ofertele unei alte licitații pentru încă 20 de străzi din localitate.

Licitația finalizată a atras nu mai puțin de cinci oferte și a fost câștigată de asocierea 3BConstruction Project SRL – Regio Construct Proiect SRL, care a avut o ofertă financiară de 352.920 lei, fără TVA.

Finanțarea se va face din fonduri de la bugetul local. Durata contractului este de 9 luni.

Unitate noua pentru producerea materialelor de constructii

Este vorba despre străzile Grigore T. Popa, Gălățeanu, Eudoxiu Hurmuzaki, Dealul Zorilor, Prof. Emil Honoriu (tronsonul nemodernizat), Friederick (tronsonul nemodernizat), Fagului (tronsonul nemodernizat), Poligon, Petre Jitaru, Prof. Haralambie Vasiliu, Prof. Agricola Cardaș, Ciprian Porumbescu, Mihail Cornea, Fortus, Iancu Flondor, Caprelor, Dezrobirii, Crivăț, Miron Costin, Neculai Zamfirescu și Iftimie Bârleanu, respectiv stradelele Valea Adâncă și Iftimie Bârleanu, precum și despre crearea unei benzi suplimentare pe aleea Mihail Sadoveanu.

Celelalte oferte depuse la procedura de achiziție publică pentru acest contract sunt:

* Ofertant unic: Trust Avb,

* Ofertant unic: Palcora Xpert Solutions S.R.L.,

* Asociere: Mem Project Construct S.R.L (lider), 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.P.A.,

* Asociere: Proiectech Construct (lider), Rutexpert, Ria Design Consulting SRL.

Dată fiind complexitatea lucrărilor pentru a doua serie de drumuri ce urmează a fi modernizate, această procedură este împărțită în trei loturi.

Primul lot vizează șoseaua Ștefan cel Mare și Sfânt, al doilea lot se referă la bulevardul Poitiers, iar cel de-al treilea lot include strada Al. O. Teodoreanu, strada Galbeni, strada Arapului, strada Bularga, strada Roadelor, strada Zlataust, strada Popăuți, strada Dr. Alexandrina Miron Tănăsescu, strada Voinești, stradela Plopii fără Soț, fundacul Plopii fără Soț, strada Peneș Curcanul, strada Azilului, strada Aurora, strada Marginii (tronsonul nemodernizat), trecătoarea Vișan, strada Pompei și strada Banat.

Proiect de constructii civile de 40 mil euro, in curs de aprobare

Prevederea financiară a acestei proceduri este de 773.500 lei, fără TVA și a atras câte o ofertă pentru primele două loturi și, respectiv, două oferte pentru cel de-al treilea.

De asemenea, finanțarea pentru aceste contracte se va face prin fonduri bugetare. Durata contractului pentru loturile 1 și 2 este de 4 luni iar pentru lotul 3 de 8 luni.

Documentaţiile de proiectare vor cuprinde, printre altele, expertize tehnice (inclusiv la rețelele de apa/canalizare existente), studii topografice, studii geotehnice (împreună cu studiul de versanţi), documentația de avizare a lucrărilor de intervenție, documentaţia tehnică de organizare a execuţiei lucrărilor și proiectele tehnice.

După predarea celor două serii de documentații, municipalitatea va supune proiectele votului Consiliului Local, va identifica surse de finanțare și va organiza licitațiile pentru realizarea lucrărilor de modernizare.

Ofertele depuse pentru acest contract sunt:

* Ofertant unic: Simpa Consult, Loturile: 1, 2, 3,

* Ofertant unic: Trust Avb, Lotul 3.

Sus